Četvrtak 14.05.2015.
19:03
Vestionline

Napolitanci o Mažiću: On je sudija kome su se svi smejali na Mundijalu

Tanjug/AP
Na udaru navijača Napolija: Milorad Mažić

- Mažić je sudija kome su se svi podsmevali na Svetskom prvenstvu, jer nije video grešku Zabalete na meču Argentina - Iran u okviru grupe F. Zbog toga je na Fejsbuku napravljena stranica koja se podsmevala srpskom arbitru - navodi se na njihovom sajtu.

Napolitanci su se bavili statistikom na mečevima u kojima Mažić deli pravdu i konstatuju da ona nije povoljna po njihov tim, jer domaće ekipe pobeđuju na čak 43,3%, nerešen rezultat je procentualno na 32,4% mečeva, dok gosti reševaju utakmice u svoju korist na 24,3% utakmica.

Navijači Napolija su detaljno analizirali karijeru Milorada Mažića, zato što je njihov tim u prvom meču u Italiji žestoko oštećen greškom sudije, koji je priznao gol Sleznjova, iako je bio postignut iz ofsajd pozicije, pa je meč završen rezultatom 1:1. 

Zbog toga, kao i zbog pomenute greške sa Mundijala, koju su konstatovali u tekstu, oni se nadaju da će Mažić opravdati poverenje UEFA i da će odraditi posao na visokom nivou.

- Nadamo se da će Mažić zadržati koncentraciju i da će fudbal nadvladati bilo kakve kontroverze - zaključuju pristalice Napolija.

Revanš meč polufinala Lige Evrope između Dnjepra i Napolija na programu je od 21.05, a u isto vreme je i druga utakmica koju u Firenci igraju Fiorentina i Sevilja, gde Španci imaju ubedljivu prednost od 3:0 iz prvog meča.

Evo situacije koju su naveli Napolitanci (nalazi se na 04:40):

2024 © - Vesti online