Četvrtak 29.04.2010.
17:11
Vestionline

I Mančester u trci za Subotićem

Iako ima samo 21 godinu, Subotić je jedan od najbolje ocenjenih defanzivaca u Bundesligi ove sezone

Pre nekoliio dana pojavila se informacija da će Borusija aktivirati pregovore sa Arsenalom, koji je letos nudio 17 miliona evra za Subotića, ali je bio odbijen, jer su Nemci tražili pet više.

Sada se u trku uključio i Junajted, koji u Subotiću vidi kvalitet njegovog zemljaka Nemanje Vidića, koji sa velikim uspehom igra za "crvene đavole".

Bivšeg člana Majnca u svojim redovima voleo bi da vidi i čelsi, a jedan od razloga zbog kojih je Subotić toliko interesantan Ostrvljanima, pored neospornog kvaliteta, je i taj što tečno govori engleski i ne bi imao problema sa privikavanjem na novu sredinu.

Subotić je odrastao u Americi, za čiju je mladu reprezentaciju nastupao, ali je na kraju odlučio da ipak zaigra za seniorski tim Srbije.

Naftna polja za Subotića

 

"Prodaja Nevena Subotića ne dolazi u obzir i tačka. Ako Mančester Juanjted želi da ga dovede, moraće da nam prepišu vlasništvo nad dva naftna polja. Ili bar dva velika kamiona puna zapakovanih novčanica. Nemamo nameru da prodamo ovog igrača, on je pod ugovorom," jasan je bio izvršni direktor kluba, Hans-Joakim Vacke.

 
2024 © - Vesti online