Sreda 13.05.2015.
09:09
S. Đurić - Vesti

Bojana: Bićemo najbolji

M. Todorović
Veruje u sebe: Bojana Stamenov

- Moje je samo da se fokusiram da ćemo biti najbolji. Uzbuđena sam i mislim da ni sama nisam svesna šta me sve očekuje. Ali, spremna sam na sve izazove, nadam se da će me publika podržati i da ćete svi biti ponosni na mene i ceo naš tim - rekla je Bojana, koja za konkurenciju na Evrosongu ima samo lepe reči, dok je loše prognoze na kladionicama ne brinu.

- Ima lepih pesama, a meni je najdraža numera Slovenaca, simpatična je i hipi pesma s kojom se takmiči Mađarska. Ali, ja se naježim kada čujem našu pesmu. Inače, nisam pratila kladionice i njihove prognoze, ali mislim da će posle nastupa 19. maja presuditi publika. Nikad se nisam kladila tako da nemam pojma kako to ide - iskrena je srpska predstavnica.

Vladimir Graić Graja, kompozitor pesme "Beauty Never Lies" koji je komponovao i "Molitvu" s kojom je pobedila Marija Šerifović pre osam godina, kaže da Bojana nije ni svesna šta je čeka u Beču.

- Biće to 12 paklenih dana. Razgovarao sam s Bojanom i zna ona vrlo dobro šta treba da radi. Savetovao sam joj da za početak malo ćuti i čuva glas, jer je brbljiva i voli da priča. Mora da se odmara, da se raspevava, da više vodi računa o svom glasu, jer ta tri minuta na sceni je sve što se očekuje od nje. Izgledaće sjajno na bini, a naš nastup biće raskošan i podeljen u dve celine. Bojana je veliki emotivac i ne sme previše da utiče na nju sve što će se dešavati, a dešavaće se svašta - kazao je Graja i dodao da je Bojani savetovao da čita knjige.

- Njene vokalne sposobnosti, fizički izgled su ludilo mozga. Mislim da ćemo biti svi zadovoljni - rekao je Graja. On ističe da ne obraća pažnju na prognoze kladionica.

- Pa, ni Marija Šerifović nije bila u vrhu, a na kraju je pobedila! - kaže Graja.

Šljokice na haljini

Igor Todorović koji je zadužen za stajling našeg tima otkrio samo deo kako će Bojana izgledati na sceni.
- Biće sjajno i bleštavo. Imaće nekoliko kombinacija. Nosiće jednu božanstvnu i zanimljivu kombinaciju u kojoj će se pojaviti na nacionalnoj večeri. Šljokice će dominirati na haljini kada bude na bini - rekao je Igor Todorović, koji je na aerodrom došao sa četiri ogromna kofera garderobe za Bojanu i prateće vokale.

Posebno emotivan bio je Zoran Stamenov, otac srpske predstavnice koji nije krio uzbuđenje što će baš njegova ćerka predstavljati Srbiju na Evrosongu.

- Ona ima lep glas i zna ona šta tata misli. Veliki sam emotivac, i srpski izbor nisam mogao da gledam, ali ću Evrosong naravno gledati. Ne ide ona u Beč bez razloga. Ja u nju verujem. Ako je neko muzičar i treba da se predstavi kao muzičar onda je to moja Bojana - rekao je ponosni tata Zoran Stamenov.

Najlepši ispraćaj

Pred polazak na aerodrom Bojana je navratila u svoju nekadašnju osnovnu školu "Vladislav Petrović Dis".
- Imala sam najbolji ispraćaj u mojoj osnovnoj školi gde su me dočekali sa ogromnim aplauzom. Nosim sa sobom punu kutiju pisama, i poruka podrške, crteža. Bilo je baš emotivno i želim svima da se zahvalim - rekla je Bojana, koja je pročitala samo neke od poruka. Tako su joj učenici četvrtog jedan poručili da sve razbije na Evroviziji i pobedi.





 

2024 © - Vesti online