Utorak 12.05.2015.
19:40
blic.rs

Vera Matović: Dala bih Noletu pare da je tražio

M. Karović
Veliki fan Novaka Đokovića

Nekada izuzetno popularna estradna ličnost, Vera Matović napisala je odu najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću. Diveći se njegovim sportskim rezultatima, pevačica je Noletu ispevala jednu strofu i refren koje planira da otpeva, ali ne i da snimi na albumu.

- Kad se ukaže prilika da u nekoj emisiji razgovaram na temu sporta, vrlo rado ću javnosti prezentovati moju pesmu posvećenu ponosu naše cele nacije Novaku Đokoviću, pa posle neka je prenesu na Jutjub. Na taj način ću ukazati čast svim našim sportistima koji ne bivaju shvaćeni u pravom trenutku i prepušteni su sami sebi dok krče put ka vrhu, a na kraju ih svi svojataju - rekla je Vera za "Blic”.

Nekadašnja zvezda velikih narodnih veselja ispričala je da žali što nije upoznala Noleta kad je bio mali i kad mu je nedostajao novac za odlazak na turnire i ulazak na svetska takmičenja.

Oženio je pravu

Kaže da ju je Nole kupio normalnim stavovima.
- Upoznala sam ga i oduševio me jer je uprkos vratolomnom uspehu ostao normalna osoba. Svoju veličinu je pokazao i time što se oženio devojkom s kojom se zabavljao dok je bio anoniman - ističe Vera.

- Žao mi je što mu nisam pomogla kad su njegovi roditelji grcali i s mukom mu obezbeđivali sredstava, ali nisam znala za njegove probleme - kaže Vera.

Kroz svoju odu teniskom asu, pevačica poručuje da je on ponos sveta i da potiče iz male zemlje pune sportista velikog srca. Đokovićeve mečeve prati sa jakim emocijama i raduje se njegovim pobedama kao svojim.

2024 © - Vesti online