Sreda 13.05.2015.
12:30
S. Ban

I kum se vidi u horoskopu

mahadasha.com
 

Nekada je to teško prepoznati jer je simbolika planeta ogromna, ali uz pažljivo praćenje i prikupljanje glavnih osobina osoba s kojima se susrećemo, nije teško prepoznati ko je zapravo ta osoba iz našeg horoskopa i šta od nje možemo da očekujemo.

Na prvi pogled, reklo bi se, na primer, da će sve osobe koje su rođene u znaku Strelca u našem horoskopu biti predstavljene znakom Jupitera. Ako je u našem horoskopu ova planeta dobro položena, to znači da od te osobe možemo očekivati samo dobro.

Planete kroje odnose

Ako upoznamo osobu koja u svom horoskopu ima naglašen neki znak, na primer Škorpiju, onda bez greške tražimo u svom horoskopu kako nam je položen Mars ili Pluton. Iz toga možemo da uvidimo šta konkretno nama ta osoba donosi, odnosno kakve ćemo imati odnose sa njom.

Međutim, to se ne posmatra samo na taj način. Osobu treba da prepoznamo po karakteristikama i po svojstvu u kome smo je upoznali. Tako, na primer, ako je ta osoba naš šef, bez obzira što je rođena u znaku Strelca, u svom horoskopu ćemo potražiti kakav je položaj našeg Saturna ili Sunca. Sve u zavisnosti da li je osoba starija ili mlađa i kakav model šefovanja sprovodi. Svakako, ako upoznamo osobu koja u svom horoskopu ima naglašen neki znak, na primer Škorpiju, onda bez greške tražimo u svom horoskopu kako nam je položen Mars ili Pluton jer iz toga možemo uvideti šta konkretno nama ta osoba donosi.

Ovakvo posmatranje okoline može da bude zabavno. Posebno osobama koje dobro poznaju astrološku simboliku. Jer, osim što naš horoskop opisuje kakva je neka osoba, čak i onda kad o njoj ništa ne znamo, pomoću planeta možemo odrediti u kom smeru će se naši odnosi odvijati.

Na primer, ako u svom horoskopu imamo astrološku sliku da se, na primer, kum razvodi, onda ćemo izbegavati da tražimo nekoga da uzme tu ulogu u našem životu. Ali, šta ako nas neko zamoli da mu kumujemo? Onda je iskusnom astrologu jasno da će naš dragi prijatelj, budući kum, svoj brak brzo okončati. Uvidom u natalnu kartu možemo dobiti obilje informacija, pa čak i one koje se ne odnose samo na vlasnika horoskopa.

2024 © - Vesti online