Ponedeljak 11.05.2015.
19:29
blic.rs

Kako je Bebi Dol srušila svet Nataši Bekvalac?

Fonet/N.Đ.
Zato lepa Nata deli autograme svim svojim fanovima

Iako voli da deli autograme svojim fanovima i da se fotografiše sa njima kako bi im ulepšala vreme provedeno sa njom, Nataša se, u intervjuu za televiziju "Prva" prisetila bolnog trenutka kada ju je ranije, dok je bila klinka i veliki fan, Bebi Dol iskulirala za autogram.

- Imam stprljenja da dajem autograme obožavateljima, jer sam ja kao dete imala jedno jako negativno iskustvo sa pevačicom koju sam mnogo volela. Potpuno sam bila fascinirana Bebi, očarana! U tom trenu mi je bio srušen svet - rekla je pevačica.

Ali, nakon nekoliko godina, kada je postala njena kolegenica, shvatila je da se takve stvari prečesto dešavaju i da ne sme da je krivi, jer, kako kaže, i sama razume kako je kada si umoran a moraš da se smeškaš i daješ autograme fanovima.

- Sada je potpuno razumem, kada posmatram to iz svog ugla. Bila je umorna i nije imala uopšte živaca za mene u tom trenutku. Kada sam ja dala prvi autogram, obećala sam sebi da nikome neću srušiti svet na način na koji je bio srušen meni - objasnila je zgodna Novosađanka.

2024 © - Vesti online