Ponedeljak 11.05.2015.
16:43
Tanjug

SNS: Pajtiću, radi umesto što kritikuješ državu i EU

Tanjug
Naprednjaci poručili lideru demokrata da šteti svojoj državi gde god se pojavi: Bojan Pajtić

- Bojan Pajtić je uvek nanosio štetu svojoj zemlji i svom narodu. Ovaj put to neskriveno radi i, gde god da ode, govori sve najlošije o svojoj državi - saopštila je SNS povodom govora Pajtića na konferenciji o Zapadnom Balkanu u Sofiji, u organizaciji Partije evropskih socijalista.

Pajtić je, podseća se, rekao da vlast u Srbiji ne toleriše kritiku bez obzira da li dolazi od novinara, opozicije ili nezavisnih institucija, a kritikovao je pojedine predstavnike EU koji pohvaljuju, kako je rekao, samo njima vidljive reforme Aleksandra Vučića na račun podrške implementacije Briselskog sporazuma zbog čega neki u uniji, smatra, prećutkuju pravo stanje stvari u Srbiji.

- Istina je da DS pokušava da stvori atmosferu straha u Srbiji, jer je to poslednje što im je preostalo - navodi SNS.

Dodaje se da demokrate, u paničnom strahu za svoje fotelje, zato što im građani baš ništa ne veruju i zato što su izgubili svaki kredibilitet u Srbiji, sada pribegavaju najnasilnijim metodama, poput kidnapovanja odbornika i razbijanja glava građanima, širenja panike, upućivanja pretnji "da ovo neće ići demokratskim putem", kako piše potpredsednik demokrata Goran Ješić na svom Tviter nalogu. 

2024 © - Vesti online