Ponedeljak 11.05.2015.
16:10
Vestionline

"Gde je Parker? Sunča se po plažama"

instagram.com/j23parker
Zanimljiva slika na Instagramu: Džošua Parker se sunča

Momak koji je karijeru počeo u Kvins Park Rendžersu, postigao je samo dva gola uz asistenciju ovog proleća, oba protiv Vojvodine, i to je jedan bukvalno ukrao Aleksandru Kataiju.

- Gde je Parker? Sunča se po plažama, ne računam više na njega. Nisam ga ja ni doveo u Crvenu zvezdu, nisam ga ni gledao, to pitajte Upravu - rekao je Lalatović.

Crveno-beli su zimus doveli nekoliko pojačanja, ali nisu uspeli da nadoknade zaostatak za najvećim rivalom Partizanom, koji tri kola pre kraja ima verovatno nedostižnih osam bodova prednosti. 

- Želeo sam Lukovića, nažalost on se povredio. Želeo sam Kataija, došao je kasno, ali je u prolećnom delu imao najbolji učinak od veznih igrača. Tražio sam i Cvetkovića kao zamenu za povređenog Petkovića, a sve ostale igrače Nenad Lalatović nije doveo u Crvenu zvezdu, niti ih je gledao. Dovela ih je Uprava kluba, oni su ih gledali, oni su pravili skauting - jasan je stav trenera Zvezde. 

Zvezda u sledećem kolu dočekuje Radnički iz Kragujevca, u sredu od 18.00, a Lalatović će od napadača moći da računa samo na Petra Orlandića, jer je Luka Jović zbog povrede završio sezonu.

2024 © - Vesti online