Ponedeljak 11.05.2015.
15:56
Dnevnik.hr

Glumac otkrio tajne iz prošlosti: Od narkomana do zvezde

Reuters
Tom Hardi otkriva mračnu prošlost

Tom Hardi zvezda filma “Mad Max” otkrio je neke ne baš glamurozne detalje iz svog života pre nego što je postao planetarno poznat.

Tom se prisetio svog životnog puta koji je bio sve samo ne uzoran i ispravan. Prisetio se i jednog saveta koji mu je doslovno spasio život.

Glumac je vodio borbu sa zavisnošću teškim drogama. Kako sam kaže bio je spreman prodati vlastitu majku kako bi se domogao droge. Bio je na putu bez povratka. Ipak, savet koji je dobio, drži ga se i dan danas, kada vodi normalan život. “Neko mi je vrlo jasno stavio do znanja, krenem li tim putem više se nikada neću vratiti. To je bilo to, to je bilo sve što sam trebao znati”.

Tom je danas oženje za glumicu Šarlot Rilej za koju kaže kako je divna osoba i smatra kako je imao sreće što je ima. Ona je imala razumevanja za njegove probleme i nije ga osuđivala zbog toga.

Sada je Tom reputaciju narkomana zamenio reputacijom opasnog filmskog dečka.

- Ljudi me uopšte nisu doživljavali ozbiljno sve dok nisam nabacio mišiće i postao agresivan. Problem sa Holivudom je taj što oni žele da postanete neko, a onda i veruju da ste to postali. Ja nisam borac, ja sam nežan dečko iz Londona - rekao je Tom u intervjuu za “Esenšl” magazin.

2024 © - Vesti online