Ponedeljak 11.05.2015.
13:34
Blic.rs

Direktor podneo ostavku zbog fotografije s pištoljima

Predsednik opstine Grocka Dilberović izjavio je da će ostavku koju je podneo Bukvić, a uputiti Skupštini gradske uprave Grocka na prihvatanje.

- Slučaj Bukvića treba da bude nauk svim opštinskim funkcionerima kakvo ponašanje je nedopustivo u javnosti. Mi smo vlast koja je spremna da promeni svakog funkcionera koji se ne ponaša dolično ili nema rezultate rada i po time se razlikujemo od prethodnika - rekao je Dilberović.

- Moja slika koja je uznemirila javnost nastala je na svadbi kao šala, a oružje koje se nalazi na njoj nije pravo. Bez obzira na to, takva fotografija ostavlja u javnosti lošu poruku koja je nadopustiva za lokalnog funkcionera i člana Srpske napredne stranke - rekao je Bukvić.

Kako je naveo u ostavci, zbog svega što se dogodilo oseća ličnu odgovornost i podnosi neopozivu ostavku jer ne želi da bude teret ni Gradskoj opšini Grocka ni stranci kojoj pripada.

- Zahvalan sam na poverenju koje mi je ukazano i verujem da ovaj čin zbog koga sam podneo ostavku neće umanjiti sve pozitivne rezultate koje sam postigao na mestu direktora JKP 'Gročanski komunalac - dodao je on.

2024 © - Vesti online