Nedelja 10.05.2015.
14:58
Tanjug

Rebić: Biće zanimljivo protiv FMP-a

kkcrvenazvezda.rs
Dobio priliku: Nikola Rebić

- Dobro poznajem većinu momaka koji igraju u FMP-u jer smo zajedno prošli sve mlađe kategorije. Radi se o zaista talentovanim momcima koji su željni dokazivanja i odlično su vođeni od strane trenera Milana Gurovića, koji je zaista veliko ime naše košarke. Sa Gudurićem, Dobrićem i Pekovićem sam dugo igrao i znam koliki su borci. Ove sezone pružali su sjajne igre, zasluženo osvojili prvo mesto u KLS-u i pokazali su veliki potencijal - rekao je Rebić.

Rebić je istakao da je oprezan uoči duela sa ekipom iz Železnika, iako su crveno-beli veliki favoriti.

- Naš cilj i u ovom meču je jasan, a to je pobeda. Želimo da nastavimo trijumfalni niz i za to nam je potrebna velika borbenost u odbrani i koncentracija u napadu. Mislim da smo u prethodna dva duela protiv Tamiša i Konstantina vrlo angažovanim i ozbiljnim pristupom pokazali kakve su nam ambicije, a sve to želimo da ponovimo i u duelu sa FMP-om.

Plejmejker Zvezde pozvao je navijače da u što većem broju dođu u dvoranu "Pionir" kako bi pozdravili ekipu posle osvajanja ABA lige, ali i nacionalne titule kluba u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

- Zvezda je u dosadašnjem delu sezone ostvarila fantastične rezultate, osvojen je veliki broj pehara koji će u "Pioniru" biti prezentirani navijačima i mislim da će to biti sjajna uvertira za, nadam se, zanimljiv meč - zaključio je Rebić.

Utakmica petog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i FMP-a igra se sutra od 18.00 u dvorani "Pionir".

2024 © - Vesti online