Subota 09.05.2015.
13:46
jutarnji.hr

Seve o vezi sa Igorom: Život je igra

Instagram/Igor Kojić
Vole se deca: Severina i Igor

- Život je igra i moje veselje je, moja sreća je, kad usrećim drugog čoveka, kad usrećim druge ljude i to mi se sve ostvarilo - rekla je Severina.

O novoj ljubavi nije iznosila mnogo detalja, ali joj se osmeh nije skidao s lica.

- Mislim da prvo ljubav treba tražiti u sebi. I ovo je jako dobro... Kako zračimo tako i privlačimo - rekla je pevačica.

- Htela sam život kao igru, apsolutno sam to dobila - rekla je Severina koja je razliku u godinama objasnila rečima da "nekako teško odrasta".

- Tek imam 14, 15 - dodala je.

Pošto je Dragan Kojić Keba blagoslovio vezu svog sina sa Hrvaticom koja je više puta bila verena, a nikada i nevesta, Severinom je zadovoljna je i Igorova majka Olja. Igor je na sve dodao da je Severina najbliže ženskom savršenstvu.

Severinin bivši verenik i otac njenog sina Aleksandra, Milan Popović, povukao je tužbu protiv nje i njenog menadžera i odustao od novca jer više ne želi da se povlači po sudovima. Navodno je i on pronašao novu ljubav.

Kako je objavila hrvatska televizija RTL, uz nagađanja da je informacije o novoj vezi objavila njemu u inat, Seve samo širi pozitivu i svima poručuje: "Ja bih stavila volim što se volimo, ljubav se ljubavlju vraća".

2024 © - Vesti online