Subota 09.05.2015.
10:39
S. Đ. - Vesti

Džez je inspiracija za muzičara

V. Sekulić
Zakazala koncert: Ivana Jordan

- Publika na koncertu moći će da čuje moje pesme u džez aranžmanu. Ovo je avantura u koju sam se sa zadovoljstvom uplela posle 15 godina karijere, a saradnja sa velikim džez orkestrom inspiracija je za svakog muzičara. Biće tu spoj etno muzike i džeza, pa ću izvesti i pesmu "Jovano, Jovanke" u džez stilu - rekla je Ivana i dodala da se danas više medijske pažnje daje ljudima koji to ne zaslužuju.

- Mediji su ti koji nameću ljudima muziku. Mala je podrška umetnicima i čudna je ta podela u medijima. Pravi umetnici su u zapećku i nije tačno da nema publike za takav vid stvaralaštva. Ljudi su željni novina, a nametnuta je virtualna priča da je Srbija zemlja narodne muzike. Generalno, veliki je broj onih koji žude za nečim drugačijim, ali možda nisu dovoljno glasni pa ne dolaze do izražaja kao ova druga strana.

Sin sanjar na mamu

Ivana je rekla i koju reč o sinu Vuku, koji će u septembru napuniti tri godine.
- Kada dođem kući i kad me pogleda sa onim okicama rastopim se. Vidim da voli muziku i mislim da je sanjar na mene. Želja mi je da mu podarim brata ili sestru, ali sada se okrećem karijeri, pa ćemo videti.

2024 © - Vesti online