Sreda 06.05.2015.
19:08
telegraf.rs

Dara "pozdravila" kolege uz gomilu psovki!

facebook.com
Dara: Pljuju me samo luzeri

Dara se sjajno provodila u bekstejdžu, njen smeh je odzvanjao koliko je bio glasan, ali kako ona kaže to nije bio slučaj sa svim kolegama:

- Večeras mi je samo žao te negativne energije, ali to je valjda neka borba za uspeh, glad neka, ja ne razumem kakva je to boleština, sa strane nekih kolega - rekla je Dara.

Pevačica smatra da je sve što se desilo, pa i njena nagrada, namešteno od Boga.

– Danas sve što se dešavalo, sa Bobanom i Đusom, to je negde Bog namestio, tako da je Bog meni doneo nagradu. Bila je malo nepravda što se tiče žirija, jer ja te ljude uopšte tamo ne poznajem, nikad nisam čula. Znači, neki stari ljudi, stvarno neke dede, babe neke, koji ne znaju ko je Rijana, ja mislim da ni za mene nisu čuli – navodi Dara.

Proteklih meseci isprozivale su je pojedine kolege, međutim Dari to uopšte ne smeta.

– Ja to volim, ja sam žena zmaj, borac. Kad je mene u životu ispljuvala Ceca, Zdravko Čolić, neko ko je bolji od mene, uvek su neki luzeri. Nek’ me mrze i treba da me mrze, zato što ja stvarno radim i stvarno se borim, ulažem puno. Večeras je moj nastup jako puno koštao – rekla je Bubamara.

Dara kaže da je ni ružni komentari na račun njenog izgleda ne pogađaju, jer i svetske zvezde imaju celulit. Kako bi nam dočarala koliko je to ne dotiče, uz psovke je poručila svima:

– I Bijonse ima viška, i Rijana ima celulit, harizma je bitna, energija. Žena zmaj može da stane pored klinke od 20 godina, jača sam i u energiji, u svemu, u pevanju. Znači mogu da ga pu*e ti što me pljuju. Džaba pljuju me iza leđa. Da li imala celulit, ne imala celulit, svaka žena ima celulit, ko laže se*e. Puno košta brate, ako treba izvadićemo i celulit, aj’ u ku*ac!

Darin nastup sa zmajevima i nindžama pogledajte OVDE.

2024 © - Vesti online