Sreda 06.05.2015.
15:50 >> 20:13h
Tanjug, Alo

Tasovac dobio batine od Miškovića

Tanjug
Ministar kulture prijavio napad: Ivan Tasovac

Šefica Biroa MUP-a Srbije za saradnju sa medijima Biljana Ivković je rekla da je ministar Tasovac prijavio osobu koja mu je nanela povrede i dodala da je policija preduzela sve neophodne mere da ispita slučaj. Ona je navela da je policija uzela izjave učesnika i svedoka, pregledala snimak sa sigurnosne kamere i prikupila podatke i dodala da je izveštaj prosleđen nadležnom tužilaštvu.

Kako “Alo!” saznaje, svađa koja je prerasla u obračun pesnicama dogodila se u subotu, 2. maja, ispred ministrovog doma u Beogradu (adresa poznata redakciji), kada se Tasovac zakačio sa svojim prvim komšijom Vasilijem Miškovićem, a zatim i žestoko potukao.

- Pobili su se u subotu uveče, i to nasred ulice. Čuo sam prvo neko dovikivanje, a odmah zatim sevnule su i pesnice. Ne znam ko je prvi napao, ali video sam da je ministar dobio nekoliko udaraca u glavu - ispričao je jedan od komšija.

Ostali su uglavnom izbegavali da pričaju. Većina je odgovarala: “Da, čuo sam da se nešto dogodilo. Neka tuča s ministrom, ali ne znam ništa o tome.”

Komšija mu pretio šišanjem

Ministar Tasovac dobio je početkom godine policijsko obezbeđenje, i to zbog komšije koji je pretio da će ga ošišati “na ćelavo”! Da li je reč o istom “obožavatelju” iz komšiluka zbog koga je prošle nedelje završio na VMA, nismo uspeli da otkrijemo. Tasovac je obavestio policiju i o ovom incidentu, zbog čega od tada na raspolaganju ima vozača, koji mu je ujedno i telohranitelj.

Izvor Alo! otkriva da se Tasovac lekarima na VMA žalio da ga boli vrat, ali je pregledima ustanovljeno da mu nije potrebna bolnička nega i iste večeri je otpušten na kućno lečenje.

Pošto je o komšijskoj tuči obaveštena i policija, dvojica aktera su iznela svoje verzije događaja.

- Mišković tvrdi da ga je Tasovac prvi napao, a Tasovac je objašnjavao policajcima kako ga je Mišković dva puta udario pesnicom u glavu. I komšije su pred policijom dale oprečne iskaze - kaže izvor.

2024 © - Vesti online