Četvrtak 29.04.2010.
13:59
Vestionline

"Marka": Barsina priča sa tužnim krajem

"Marka" ističe da "nijedan klub ne može da igra protiv odbrambenog zida trenera Intera Žozea Murinja".

"Barselonina priča nije mogla da ima srećan kraj. Posle sezone iz snova došlo je do grubog buđenja. Ekipa Žosepa Gvardiole prošle godine je osvojila sve, ali se pokazalo da je nemoguće da to ponove i ove sezone", navodi "Marka".

Milanski klub je izborio plasman u finale Lige šampiona, iako je sinoć poražen od Barselone 1:0. U prvom meču bilo je 3:1 za "nero-azure".

"Marka" podseća da su se eliminaciji Barselone radovali i navijači Reala, koji su na trgu u Madridu proslavili neuspeh Katalonaca.

"As" navodi da su Madriđani srećni što u glavnom gradu Španije neće da bude katalonske fešte, ali se ističe da je Inter do finala došao "ultra-defanzivom".

"Barselonin san se raspao u delove. Teško je bilo očekivati da će izboriti finale LŠ posle prvog meča, kao što je teško reći da je dalje otišla bolja ekipa. Istina je da je ovo nije Barselona od prošle godine. Izgubila je ubojitost, Ibrahimović se nije video i sada će na televiziji da gleda finale", dodaje "As".

Inter će u finalu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja igrati protiv Bajerna, koji je u dva meča bio bolji od Liona (1:0, 3:0). Finale je na programu 22. maja u Madridu.

2024 © - Vesti online