Ponedeljak 04.05.2015.
16:54
Tanjug

"Ispražnjeni smo, ali znamo cilj Zvezde"

abaliga.com
Pokazao da je talenat: Marko Tejić

- Sigurno je da je ekipa emotivno ispražnjena posle velikih napora u plej-of seriji ABA lige, ali pred nama su novi izazovi koje ćemo dočekati spremni. Tamiš će pokušati da iskoristi naš umor, sigurno će imati veliki motiv, ali mi znamo šta je naš cilj i potrudićemo se da to i ostvarimo - rekao je Tejić za klupski sajt.

Krilni košarkaš poručio je da crveno-beli na parketu moraju da potvrde ulogu favorita.

- To ćemo uspeti ako budemo imali maksimalan pristup. Želimo da nastavimo pobednički niz, kao i da osvojimo prvo mesto mesto u ligaškom delu takmičenja, što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Maksimalno smo fokusirani na sve to, ići ćemo kao i do sada korak po korak. Prva prepreka na tom putu nam je Tamiš i daćemo sve od sebe da je savladamo - poručio je Tejić.

Tejić se osvrnuo na finalnu seriju ABA lige u kojoj je Zvezda slavila protiv Cedevite sa 3:1.

- Osećaj je neverovatan, prosto neopisiv. Sve to je još dodatno naglašeno jer sam imao prilike da igram u plej-of seriji. Prethodnih nekoliko dana sam sumirao utiske, bio sam u Užicu i na Zlatiboru sa prijateljima. Dobro sam se odmorio i spremno dočekujem finiš sezone - zaključio je Tejić.

Utakmica trećeg kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Tamiša igra se u utorak od 19.00 pred praznim tribinama dvorane Pionir zbog kazne koju crveno-beli imaju iz prethodne sezone.

2024 © - Vesti online