Četvrtak 29.04.2010.
11:21 >> 14:09h
Srna

Izgoreo automobil Dodikovog saradnika

Milošević tvrdi da je očigledno da je neko namerno zapalio njegov automobil.

On je rekao Srni da je vozilo zapaljeno oko 4 časa: ''Automobil je bio parkiran, kao i uvek, ispod prozora zgrade i mog stana, nedaleko od parkinga opštinske zgrade. Vozilo je zapaljeno drvima koja su podmetnuta s prednje strane i golf je potpuno izgoreo. Očigledno je to neko učinio namerno".

On smatra da je požar delo političkih protivnika: "Oko 7 časova zvao me kolega Željko Lazić i rekao mi da je neko pokušao da zapali njegovu radnju na autobuskoj stanici. Taj čovek je prije nekoliko meseci, iz skupštinske većine koju je činio SDS, sa mnom prešao u skupštinsku većinu SNSD. Po tome sam zaključio da je ovo podmetnuto i politički motivisano".

Milošević je pozvao građane ove opštine da ostanu mirni i ne nasedaju na ovakve provokacije, izražavajući očekivanje da će ovo biti "zadnja prljava rabota koja je urađena u Šekovićima".


On je istakao da je vrednost njegovog automobila marke "golf četiri" 14.000 KM (oko 7.200 evra).

Požar i definitivno podmetnut

 

Požar u kome je izgoreo automobil Velibora Miloševića namerno je podmetnut, a nekoliko osumnjičenih je privedeno, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

 

Portparol bijeljinskog CJB-a Dragomir Perić kaže da je u toku kriminalistička obrada nad uhapšenim licima.

 

On je dodao da su, uviđajem u blizini mesta događaja, ispred zgrade u kojoj stanuje Milošević, na četiri lokacije pronađene paljevine složenih drva, a ispred prodavnice paljevine od kartonskih kutija.

 

Uviđaj su izvršili pripadnici CJB Bijeljina i inspektori protivpožarne zaštite, a istraga o ovom slučaju biće nastavljena.

2024 © - Vesti online