Četvrtak 29.04.2010.
10:40
Vestionline

Krstajić: Poludeo sam od povreda

"Vratiću se samo ako budem maksimalno spreman, a ne ćopav kao u Kruševcu. Priznajem, izludeo sam od priča za moju povredu. čas mogu, čas ne mogu, te izađem, te osetim bol... Treniram uz ekipu, ali osećam da me loža i dalje malo boli. Nadam se da ću da budem spreman za subotu. Sve zavisi kako će telo reagovati kada budem uključen u rad s loptom", rekao je Krstajić i dodao:

"Partizan nikada nije niti će u budućnosti zavisiti od pojedinaca, bilo ko da je u pitanju. U ovom času najbitnije je da ekipa igra dobro, krećemo se ka cilju".

On je istakao da se Partizan nije predajao i kada je imao četiri boda manje od Crvene zvezde.

"Naš cilj su uvek bile pobede, bez obzira ko je protivnik. Da se ne lažemo, gledali smo tabelu i kada je rival bio ispred nas. čekali smo kiks Zvezde, a vezanim pobedama smo četiri kola pre kraja došli na poziciju koju smo želeli", rekao je igrač "crno-belih".

On je ponovio da je utakmica protiv Smedereva najbitnija u ovoj sezoni.

"Ne bih razmišljao dalje od Smedereva. To nam je najbitnija utakmica. Pokušaćemo da ih pobedimo, iako je reč o timu koji teško prima, ali teško i postiže golove. Ne tražimo alibi, čak ni u situaciji kada petorici fudbalera preti suspenzija zbog žutih kartona. Partizan je veliki klub i bilo ko da izađe na teren moraće da pruži maksimum kako bismo zadržali lidersku poziciju", zaključio je Krstajić. 

2024 © - Vesti online