Četvrtak 29.04.2010.
08:25
Blic.rs

Monika Beluči postidela Čavića

Milorad kaže da je lepo čuti takve komplimente od prelepe žene koja je izuzetno uspela u manekenstvu i glumi.

“Ali, s poštovanjem prema svim ženama, čujem da ponekad ne razmišljaju baš najrazboritije tokom trudnoće, što mogu da razumem jer prolaze kroz nešto mnogo lepo. U tom slučaju sam zahvalan što se baš mene setila!“, uz glasan smeh rekao je Čavić.

On kaže da poštuje svakog čoveka koji je uspešan u svom poslu, a Monika to svakako jeste.

"Poštujem to što je uspela u manekenstvu i glumi, jer je zaista teško probiti se u toj profesiji. Ne poznajem je lično, ali čujem iz priče mog starog cimera iz Francuske, koji je Moniku pripremao za jednu ulogu u filmu gde je trebalo da pliva, da je baš divna žena, i da je treba upoznati. Nadam se da će biti prilike“, priča plivač.

Milorad se trenutno nalazi u kampu u Italiji gde svakodnevno trenira i sprema se za Evropsko prvenstvo u plivanju u Budimpešti, u avgustu.

Monika Beluči, koja će za nekoliko nedelja roditi drugu ćerku, u intervjuu za "Gloriju“ je ispričala da ceni srpske sportiste i sa velikom pažnjom prati njihove uspehe.

"Suprug Vensan Kasel i ja imamo mesta u loži u Rimu, pa ću pratiti mečeve Jelene Janković i Novaka Đokovića. Za Milorada Čavića i dalje tvrdim da je jedan od najlepših sportista na svetu“, ispričala je Monika.

2024 © - Vesti online