Nedelja 03.05.2015.
08:47
S. Đurić - Vesti

Kad Holivud seje decu

Reuters/C.A.
Hjua Granta optužuju da ima vanbračnu decu

Hju Grant ni sam ne zna koliko ima dece. Naime, glumac sa devojkom Tinglan Hong ima dvoje dece. Ćerka Tabita rođena je 2011. godine, a sin Filiks 2012. Međutim, "Dejli mejl" je objavio da glumac ima i treće dete! Hju je imao kraću aferu sa poznatom švedskom TV producentkinjom Anom Eberštajn, iz koje je dobio još jedno dete. Vest o još jednom vanbračnom sinu došla je samo tri meseca nakon što je glumac saznao da se rodio Feliks, koga je dobio sa Kineskinjom Tinglan Hong. Obe devojke poznatog glumca bile su trudne u isto vreme, što je veoma zanimljiva pojava. I dalje nije poznato da li su Tinglan i Ana bile obaveštene o tome da obe u isto vreme čekaju dete poznatog glumca. Ana je čak tokom trudnoće boravila u Hjuovoj vili u zapadnom Londonu, i njena porodica podržavala je tu vezu. U emisiji Elen Dedženeres Hju je izjavio da rođenje dece za njega predstavlja veoma pozitivnu promenu u njegovom životu, kao i da svakom preporučuje roditeljstvo. Grant je u jednom intervjuu rekao da mu se izuzetno sviđa što je postao otac.

- Ne mogu da se pretvaram da mi nije došlo kao iznenađenje, ali bilo je izuzetno pozitivno. Mama moje druge bebe je Kineskinja i našoj ćerci smo dali ime koje na kineskom znači "srećno iznenađenje" - rekao je Hju Grant.

Ćerkino pismo

Stiven Tajler imao je svojevremeno romansu sa modelom Bebe Buel. Dugo nije znao da je Bebe ostala trudna i da je rodila ćerku Liv. Svog oca lepa glumica upoznala je tek kada je imala osam godina, a vesti o njegovom očinstvu u javnost su isplivale tek šest godina kasnije. Liv i Stiven Tajler danas su izuzetno bliski.

Američki glumac Edi Marfi dugo je negirao da je otac deteta čija je majka Mel Bi, nekadašnja članica engleske pop grupe Spajs grls. Dete je rođeno u aprilu 2007. godine, a Marfi je negirao da je devojčica njegova. Sve dok nisu došli rezultati krvi, koji su pokazali da je Edi otac. Benisio del Toro i majka njegovog deteta Kim Stjuart, inače ćerka proslavljenog muzičara Roda Stjuarta, nikada nisu bili u vezi, a njihova ćerka Dilajla je rezultat veze za jednu noć. Ipak, Del Toro je posvećen otac i cela njegova porodica bila je prisutna na Dilajlinom rođenju u Portoriku. Nakon što je glumac priznao da je otac deteta Kimberli Stjuart, manekenka je odlučila da ćerka ponese prezimena oba roditelja.

I legendarni Čak Noris ima vanbračno dete. U svojoj autobiografskoj knjizi "Moja priča" glumac je otkrio da nije upoznao ćerku Dinu dok ona nije napunila 26 godina. Dina je rođena iz jedne kratke veze koju je imao mimo braka. Otkrio je da je Dinin otac, kada mu je ona napisala pismo.

Tajne mađioničara

Čuveni mađioničar Dejvid Koperfild godinu i po dana je krio da je postao otac. Iluzionista i njegova devojka Kloe u tajnosti su dobili devojčicu kojoj su dali ime Skaj. Poznato je da je Koperfild 90-ih godina bio veren sa tadašnjim supermodelom Klaudijom Šifer, ali njihova veza nije potrajala i rastali su se nakon šest meseci. Mnogi tvrde da Koperfild ima još dece.

- Kada mi je početkom 80-ih godina prvi put stiglo pismo od 26-godišnje devojke Dine, koja je tvrdila da je moja ćerka i da želi da se vidimo, pomislio sam da je neka luda obožavateljka. Ipak, pošto sam na samom početku braka imao kratku vezu sa jednom udatom ženom, rešio sam da pristanem da se vidim sa Dinom. Čim sam ugledao tu najlepšu žensku osobu na svetu znao sam da je moja ćerka i već sutradan otišao sam u sud i priznao je. Mada je moja supruga to prihvatila i trudila se da me razume, znao sam da je taj novi momenat u mom životu bio početak našeg kraja - rekao je Čak, koji se od svoje prve supruge razveo uz dosta svađe i buke.

Ljubav s dadiljom

Reuters/H.H.
Drži poroicu daleko od očiju javnosti

Erik Klepton je, dok je bio u braku sa Peti Bojd, imao aferu sa italijanskom TV voditeljkom Lori del Santo. Tokom romanse napravili su dete, koje je rođeno 1986. godine. Dve godine kasnije Peti Bojd je zatražila razvod kada je saznala za dečaka po imenu Konor. Momak je poginuo 1991. godine kada je pao sa prozora zgrade na Menhetnu.

Mnogo pre nego što je upoznao suprugu Gven Stefani, Gevin Rozdejl imao je kratku aferu sa Perl Lou, britanskom umetnicom koja je skrivala trudnoću, a kasnije i majčinstvo, sve dok rezultati DNK analize nisu pokazali da je Gevin otac. Uprkos tome, Gevin, koji je sve krio od supruge, dugo nakon testa nije želeo da komunicira sa majkom svog deteta, međutim, 2009. godine obnovio je kontakt sa njom i sada sa svojom ćerkom Dejzi ima solidan odnos.

Daleko od javnosti

Glumica Megan Foks u braku je sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom, koji je nekada glumio u seriji "Beverli hils". Imaju dvoje dece, a njihove fotografije su tek nedavno pokazali javnosti. Glumica je gostovala kod popularne voditeljke Elen, gde je prvi put pokazala svoje sinove na televiziji. Brajan i Megan su već nekoliko godina u braku, a glumac je mnogo puta priznao kako uživa sa svojom porodicom daleko od očiju javnosti. Sara Džesika Parker i njen muž Metju Broderik imaju sina Džejmsa, posle koga su dobili i devojčice bliznakinje, Merion i Tabitu, u junu 2009. godine. Međutim, glumica ne planira da ima više dece i kaže kako bi bila pohlepna da želi još potomaka. Ipak, da joj se dogodi još koje dete, ne bi joj smetalo.

Džad Lou bio je glavna tema svih tabloida nakon afere sa dadiljom svog deteta koje je dobio sa američkim modelom Samantom Burk. U to vreme bio je u vezi sa Sijenom Miler, a nakon dužeg oklevanja priznao je da je sa dadiljom imao aferu, te priznao i njeno dete, ćerku Sofiju. Dženjueri Džouns ne želi da otkrije identitet oca svog sina Ksandera. Iako se šuškalo da je biološki otac deteta muž Klaudije Šifer, američki tabloidi su pisali da se Dženjueri nakratko ponovo zabavljala s Eštonom Kučerom i da je mališan njegov sin. Njih dvoje su bili dugo u vezi pre nego što se glumac oženio sa Demi Mur. Niko od njih nije želeo da komentariše čitav slučaj. Otac pevačice Bijonse, Metju Nouls, punio je novinske stupce nakon što su se pojavile vesti da je imao aferu sa glumicom Aleksandrom Rajt, koja je nakon toga ostala u drugom stanju. Njegova tadašnja supruga Tina Nouls, nakon što su rezultati potvrdili da je dobio vanbračno dete, nakon 20 godina braka podnela je zahtev za razvod. Sajmon Kauel, TV lice i idejni tvorac američkog programa Iks faktor, napravio je dete supruzi svog dobrog prijatelja, vlasnika njujorških kockarnica, milionera Endrjua Silvermana.

Kćerka Klarka Gejbla

Čuveni filmski zavodnik Klark Gejbl imao je kratkotrajnu, ali burnu vezu sa koleginicom Loretom Jang, i to dok je bio u braku sa Marijom Langam. Sve se dešavalo 1935. godine. U biografiji koja je objavljena posle njene smrti, Loreta Jang je potvrdila da je njena ćerka Džudi Luis nastala iz veze sa Gejblom. On se, inače, razveo od Marije Langam četiri godine nakon ove burne ljubavne afere.

Pi Didi dobio je ćerku sa fotografkinjom Sarom Čapman. U to vreme i njegova supruga bila je u drugom stanju i čekala blizance, pa su dve različite žene slavnom reperu rodile decu u vremenskom rasponu od samo šest meseci! Stiv Džobs odbijao je da prizna svoje vanbračno dete sve dok rezultati analize krvi nisu dokazali očinstvo. Nakon toga osnivač kompanije Epl preuzeo je punu odgovornost za dete.

Očinsko nećkanje

Princ Albert od Monaka davno je stekao titulu plejboja. Njegovo venčanje sa plivačicom Šarlen Vitstok bilo je u senci skandala, jer je Albert morao po treći put da uradi test očinstva. Navodno, njegovo treće dete ima 18 meseci i njegova majka je jedna Italijanka. Princ od Monaka je izgleda na takve stvari već navikao jer već ima dvoje vanbračne dece za koje se takođe nećkao da ih prizna. Sa stjuardesom Tamarom Rotolo dobio je 1992. godine ćerku Džasmin, dok je iz veze sa konobaricom Nikol Kost 2005. godine morao da prizna sina Aleksandra.

2024 © - Vesti online