Subota 02.05.2015.
12:00
B.R. - Vesti - Foto: Vesti

Zaposlenje za ćerke nastradalog Srbina

Vesti
Čerke Mirjana i Anđela

Poslednja vest iz ove porodice glasi: Beo Metalstroj je zaposlio u krugu svoje firme u Beogradu najstariju ćerku Mirjanu Kadić, diplomiranog agronoma, a prema očekivanjima i srednja ćerka Milena, psiholog uskoro će zaraditi prvu platu na području opštine Leposavić.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Time je i ispunjena želja majke Radunke Kadić da joj ćerke nađu zaposlenje. "Vesti" se još jednom zahvaljuju svim znanim i neznanim čitaocima koji su uzeli učešće u našoj akciji i pomogli prilozima ovoj porodici u najtežem trenutku. Ne možemo se svima pojedinačno da zahvalimo jer Radunka Kadić nije obavestila redakciju o imenima priložnika, ali verujemo da će mnogi od njih imati razumevanja za bol udovice Slaviše Kadića, kosmetskog heroja koji je dao svoj život da spasi dvojicu svojih kolega u Sibiru.

 

2024 © - Vesti online