Sreda 28.04.2010.
18:05 >> 19:47h
Vestionline

Conga preslišao Troickog

Naš teniser tokom čitavog meča, koji je trajao oko jednog časa, nije pokazivao igru kakvu zna da demonstrira, a Francuz je vešto koristio sve njegove greške pri slabom servisu. 

Troicki ni u jednom trenutku nije mogao da parira daleko snažnijem i pokretljivijem Congi, koji je prvi set prelomio već na startu kada je uzeo dva brejka i poveo sa 4:1. Do kraja seta srpski igrač je uspeo da osvoji još samo jedan gem.

Nešto uspešniji drugi set za Troickog, u kojem je osvojio tri gema. Iako je poveo 1:0, Srbin je još jednom prepustio gem svom rivalu, što je ovaj maksimalno iskoristio i došao do 3:1. Do kraja susreta rutinska igra Conge i ubedljiva pobeda.

Srpsko-kanadski teniski par Nenad Zimonjić u Danijel Nestor eliminisani su u drugom kolu teniskog turnira Masters u Rimu.

Zimonjića i Nestora su u meču druge runde pobedili Argentinac Huan Monako i Urugvajac Pablo Kuevas rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 7:6.

U igri srpsko-kanadskog dubla bio je primetan umor od nastupa na prethodnim turnirima u Monte Karlu i Barseloni, gde su uspeli da dođu do titula. Uprkos slaboj igri uspeli su da izbore taj-brejk u drugom setu, ali nisu imali dovoljno snage i koncentracije za nešto više od toga.

Njima je ovo prvi poraz u poslednjih mesec dana, a naredne nedelje trebalo bi da učestvuju na turniru u Beogradu.

Na Mastersu u Rimu u konkurenciji dublova ostali su srpski predstavnici Janko Tipsarević i Viktor Troicki koji će se u drugom kolu u četvrtak sastati sa Poljakom Lubošom Kubotom i Austrijancem Oliverom Marahom.

Nagradni fond turnira u Rimu je 2.227.500 evra. 

2024 © - Vesti online