Sreda 29.04.2015.
19:59
Tanjug

"Nedopustivo crtanje grafita, većina Beograđana to ne odobrava"

youtube.com
Interventna birgada i on jedan: Ovako je prošao mladić koji je pisao grafite na tramvaju

Mladić star 20 godina priveden je u utorak u policijsku stanicu zbog sumnje da je na tramvaju iscrtao grafit, saopštio je ranije MUP.

Kako se navodi, vožač tramvaja na liniji pet, juče je u Bulevaru kralja Aleksandra zaustavio tramvaj mimo stajališta i zatražio asistenciju pripadnika Interventne brigade MUP-a jer je mladić na okretnici u Ustaničkoj iscrtao grafit na zadnjem delu vozila, a potom ušao u tramvaj.

- Sekretarijat za inspekcijske poslove očekuje izveštaj o privođenju osobe koja je ispisivala grafite, od Komunalne policije čim taj izveštaj njima bude prosleđen od MUP-a. Odmah potom pokrenućemo prekršajni postupak protiv počinioca - rekla je Panić za Tanjug.

Ona je izrazila nadu da će Prekršajni sud mladića osuditi na rad u javnom interesu, odnosno da će morati da očisti određen broj grafita.

- Većina Beograđana ne podržava ispisivanje grafita i ruženje grada i verujem da će zakonska kazna ovoj osobi biti upozorenje svima koji to rade da su ovakve stvari nedopustive - zaključila je Panić.

2024 © - Vesti online