Sreda 29.04.2015.
16:03
alo.rs

Dosta joj vašara i svadbi pa prešla na premijera

youtube.com
Ako Marija uspe u životu više niko neće moći da kaže Vučiću: "Navedite mi bar jednu osobu u Srbiji kojoj je bolje zahvaljujući vama"

Žena koja je imala hrabrosti da opeva premijera zove se Marija (devojačko prezime Jekić), a živi u beogradskom naselju Kumodraž. Udata je i majka je dvoje dece.

Marija je godinama pokušavala da započne pevačku karijeru, ali nije imala uspeha. Najčešće je nastupala na vašarima i svadbama. S obzirom na popularnost Aleksandra Vučića, koja prema poslednjim istraživanjima prelazi 51 posto, ona je odlučila da se malo "ogrebe" o njegovu slavu i na taj način dobije pažnju javnosti, što joj je i uspelo.

Bojan Pajtić, predsednik Demokratske stranke, ovu numeru je, odmah po njenom pojavljivanju, podelio sa svojim pratiocima na Tviteru uz poruku: "Samo za‚ bele listiće". Posle brojnih kritika što je "krivicu" za ovakvu pojavu svalio na "bele listiće", lider demokrata je sporni tvit uklonio, a naknadno je ponudio i izvinjenje.

"Juče me je muzički video toliko zapanjio, da sam nehotice napravio neukusnu šalu. Nesporno je da smo za OVO krivi MI, a ne beli listići", napisao je Pajtić.

2024 © - Vesti online