Utorak 28.04.2015.
12:56 >> 13:15h
Srna, Tanjug

Nemačka: Preminuo i drugi radnik "Tigra"

Tanjug
Nesreća u fabrici "Tigar" odnela i drugi život

On je preminuo u ponedeljak uveče oko 20 časova, saopšteno je iz "Tigar tajersa. Lekari na Univerzitetskoj klinici u Bohumu, gde su najteže povređeni radnici avionima transportovani, i dalje vode bitku za život trećeg ozbiljno povređenog radnika Dejana Mladenovića.

"Tigar  tajers sa žaljenjem obaveštava javnost da je naš kolega Miodrag Panić, radnik održavanja, preminuo sinoć 27.aprila, nešto posle 20 sati, nakon nesreće koja se dogodila 23. aprila. Informaciju  je kompanija primila jutros od organizacije SoS International, koja je pomogla u hospitalizaciji teško povredenih radnika na Univerzitetskoj klinici u Bohumu u Nemačkoj", kaže se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da "Kompanija Tigar tajers izražava iskreno i najdublje žaljenje zbog gubitka našeg kolege Miodraga Panića i pružiće svu neophodnu podršku i pomoć koja je u ovim okolnostima potrebna porodici nastradalog kolege".

Panić je druga žrtva nesreće koja se dogodila 23. aprila u pogonu valjare "Tigar tajersa", kada su povređena šestorica radnika.

Trojica su zadržana u pirotskoj bolnici, a trojica su iz niškog Kliničkog centra bila prebačena u Univerzitetsku kliniku u Bohumu.

Pre dva dana u ovoj nemačkoj klinici preminuo je četrdesettrogodišnji Dragan Sokolović.

Šestoro radnika fabrike "Tigar tajers" iz Pirota povređeno je 23. aprila kada ih je u pripremnoj sobi, u pogonu gde se pripremaju smjese za izradu guma, udarila struja, a zatim je usled varničenja izbio požar.

2024 © - Vesti online