Utorak 28.04.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: A. Nalbantjan

Pune ruke poklona

A. Nalbantjan
Slatki paket: Helena i Ljiljana Terzić u "Vestima"

To nam je potvrdila i baka Ljiljana Terzić rekavši nam da će bolesnica u junu otići u banju na rehabilitaciju jer su im to omogućili svojim prilozima čitaoci "Vesti" širom sveta.

"Mnogo će strpljenja trebati da Moniku vratimo u okrilje porodice, ali verujemo da ćemo zajedničkim naporima ipak jednog dana uspeti", kaže Ljiljana Terzić koja je došla u pratnji svoje unuke Helene.

Ovom prilikom smo uručili dva poklona porodici Terzić.

Jedan je stigao iz Sidneja, a poslala ga je velika dobrotvorka Rajka Tarlać za 16 štićenika "Vesti".

Uz ime Monike Terzić priloženo je 100 australijskih dolara i pozdrav iz Australije.

Drugi dar bio je namenjen maloj Heleni, poklon-paket pun slatkiša, toliko težak da nije mogla sama da ga pridrži, uz 10 evra, a poslala je naša plemenita čitateljka, 57-godišnja Vera Lotrian Jovanov iz Badena.

Humanitarni most se zahvaljuje donatorkama, uz obećanje porodice Terzić da će nam uskoro poslati fotografije Monike iz jednog od srpskih banjskih lečilišta.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online