Ponedeljak 27.04.2015.
18:31
blic

"Kraljica silikona" u Farmi 6 (i ne samo ona!)

Facebook/Tijana Djuricic
Biće silikona na sve strane: "Kraljica" među njima, fenomen Tijana

Produkcija rijalitija Farma trenutno pregovara sa potencijalnim učesnicima, među kojima se nalazi i Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", koja je prošle godine osuđena zbog prostitucije, a nedavno je uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u kidnapovanju jedne devojke.

Pročitajte još:

youtube.com/In Production Official
Ozbiljna konkurencija: Mimi Oro

* "Kad te zveknem jednom si*om, ima da te strefi zemljotres"

* Dobijaju honorare ako se potuku ili imaju seks?!

- Tačno je da su me pozvali da učestvujem, ali ne smem ništa da kažem o tome. Još uvek je sve u pregovorima - rekla je Tijana za Blic.

Rame uz rame sa Tijanom, pozvana je na pregovore i njena najbolja drugarica, pevačica Ivana Sirena, poznatija kao "devojka od plastike", kojoj je najveći uspeh u karijeri taj što ima najveće silikone u Srbiji.

Poznato je da na svojim nastupima dolazi oskudno obučena, čime privlači pažnju na sebe, pa joj sigurno na Farmi neće biti problem da pokaže čime raspolaže.

Još jedna pevačica za koju se spekuliše da će očarati publiku i useliti se na imanju u Lisovićima, je pevačica Ivana Elektra, bolje poznatija po svojim skandaloznim kreacijama koje sama izmišlja.

Čelnici televizije Pink se još uvek nisu oglasili povodom početka Farme 6, a kako se čini, velika je mogućnost da ovaj rijaliti, ako je suditi po već nekoliko pomenutih učesnika, probije nove granice gledanosti i pokaže još veći razvrat i blud od Parova.

2024 © - Vesti online