Nedelja 26.04.2015.
21:22
alo.rs

Golubovićka će "odlepiti": Čupo ulazi u "Parove"?!

youtube.com/katarinagrujicboris
Upoznali su se i smuvali na "Farmi". Svašta nešto su tamo radili). Šta li će se događati u "Parovima", ako zaista uđe?

 - Čupo je istog trenutka pristao da dođe u Beograd i razgovara sa čelnicima, te je u sredu uveče sleteo u prestonicu, a već sutradan se sastao sa njima kako bi se dogovorili oko svih tačaka ugovora. Oni njemu nude 250.000 dinara nedeljno, ali je on tražio još više novca. Čupo je svestan da bi njegov ulazak pomrsio konce u rijalitiju, a najviše poremetio Jelenu, koja zasad vodi, i zato zna da može da postavlja uslove. Dosad su imali dva sastanka i ne znam kakav dogovor su postigli - kaže izvor blizak Čupi.

Alo je uspeo da uslika Kalača u kafani Lepog Miće kako nazdavlja sa prijateljima iz Beograda, nakon jednog od sastanaka sa rukovodećim timom Hepija. Sudeći po njegovom raspoloženju, očigledno da je postignut dogovor koji odgovara Čupu.

- Odakle vi znate za to?! Žao mi je, ali ne mogu da vam pričam o detaljima, još uvek pregovaramo - zagonetno je poručio Kalač i otkrio da je posle raskida ostao u dobrim odnosima sa Jelenom.

- Nas dvoje ćemo uvek biti prijatelji i pomoći ću joj svaki put kada to od mene bude tražila. Žao mi je što je pretrpela nasilje u rijalitiju - ističe vozač sa kojim je Golubovićeva započela vezu u rijalitiju "Farma".

Kalač našao novu cicu

Iako o Jeleni govori sve najbolje, Čupo je očigledno preboleo staru ljubav, jer su ga novinari Alo-a u kafani zatekli u zagrljaju nove devojke. Kako su saznali, reč je o izvesnoj Emi, manekenki iz Obrenovca sa kojom se Kalač viđa već nekoliko meseci.

2023 © - Vesti online