Ponedeljak 27.04.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Zvezde Granda pevale za malog Pančevca

Vladimir Đorđević sa pevačima

Svako odlaganje zahvata istovremeno može da znači i povećanje tumora na mozgu, čega se najviše i boje.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Za Vladimirovo zdravlje pevale su mlade zvezde Granda: Aleksandra Prijović, Ljubomir Peručica, Sloba Miletić, Laguna bend, Jelena Gerbec, Ivona Zlatić, Sale i Boki Vasić, Žarko Šiškanović i Ljubica Marinković. I svi su imali dobru volju i slobodno vreme da učine humano delo za sugrađanina.

- Zahvaljujemo se restoranu Acin ranč kao i osoblju na dobroj organizaciji, i svim pevačima koji su doprineli da veče protekne besprekorno. Posebno veliko hvala posetiocima i ljudima dobre volje koji su dali priloge za našeg Vladimira - poručila je porodica Đorđević.

Otac bez premca

Svi roditelji se bore za svoju dece, bar kad su u pitanju naši štićenici. Ipak, Siniša Đorđević, otac malog Vladimira, jedan je od onih koji izgaraju u bici sa bolešću: jedini privređuje u petočlanoj porodici, ali ne posustaje. I dan i noć smišlja načine kako da obezbedi potreban novac za treću operaciju. Za njega predaha nema, zato i kažemo da je ovo otac koji bi menjao svoj život za sinovljev.

2024 © - Vesti online