Petak 24.04.2015.
14:21
Tanjug

Vujasinović pred Zvezdu: Na pobedu, nema alibija

waterpolopartizan.rs
Vaterpolosti Partizana obezbedili prednost domaćeg terena u mečevima sa Crvenom zvezdom

- Težak period za pripremu utakmice čemu se nismo nadali. Ipak, to nije alibi za eventualno lošu igru ili poraz. Ništa nismo izgubili jer smo dobro trenirali tokom cele sezone i odigrali dosta utakmica. Problem bi mogao da bude ukoliko se nastavi ovakva situacija, a za meč sam miran - rekao je Vujasinović na konferenciji za medije na bazenu na Banjici.

Mandić: Mi

smo favoriti

- Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu. Verujem da ćemo biti skoncentrisaniji, a ne bežimo od uloge favorita koju smo zaslužili zbog prednosti domaćeg terena - rekao je kapiten Partizana Dušan Mandić.

Vujasinovć je rekao da je njegova ekipa blagi favorit u odnosu na branioca titule zbog prednosti domaćeg terena.

- Znamo se dosta dobro, pobediće ekipa kpja bude imala više želje i koja bude bila mirnija, a ne taktičke zamisli. Dao bih nama jedan procenat šansi više, jer smo izborili prednost domaćeg terena. Nadam se pobedi i efikasnoj igri - rekao je Vujasinović.

Direktor crno-belih Mirko Bradajić rekao je da klub ima velikih problema da nabavi mazut kako bi bazen bio spreman za utakmicu.


- Ekipa nije tenirala kako je planirano, nismo imali propisanu temperaturu vode u bazenu, ali je bilo neprimereno da odlazemo derbi. Uspeli smo velikom mukom da obezbedimo minimalnu količinu mazuta hitnom isporukom od osam tona. U ponedeljak ćemo mati isti problem, a situacija na tržištu tog goriva je izuzetno loša - objasnio je Bradajić.

Prva utakmica između Partizana i Zvezde igra se sutra od 16.30 na Banjici, a revanš je na programu u sredu.

2024 © - Vesti online