Sreda 22.04.2015.
13:33
Vestionline

Saga je gotova: Miha kormilar Napolija

Tanjug/AP
Rešio da preuzme ambiciozniji tim: Siniša Mihajlović

"Korijere delo Sport" prenosi da je prvi čovek kluba iz Napulja Aurelio De Laurentis već postigao dogovor sa Mihajlovićem da nasledi Beniteza. Jedini uslov jeste da aktuelni trener ekipe iz Napulja Rafa Benitez odluči da napusti klub, i pretpostavlja se da će se on najverovatnije opredeliti za vođenje Mančester Sitija.

Navodno, Mihajlović i De Laurentis sastali su se prošle nedelje kako bi usaglasili detalje ugovora, a predsednik Sampe Masimo Ferero je bio upoznat sa tim.

De Laurentis insistira na tome da Miha preuzme ekipu jer mu je potrebna čvrsta ruka, s obzirom da su igrači u negativnoj seriji, a on je otvoreno govorio o tome.

Mihajlović je trenersku karijeru započeo kao asistent u Interu, a od tada je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije i Sampdoriju, na čijoj klupi je od 2013.

Napoli trenutno drži četvrto mesto na tabeli Serije A sa 53 boda, 20 manje od vodećeg Juventusa, a u četvrtak ga očekuje revanš četvrtfinala Lige Evrope sa Volfsburgom. Italijanski klub je u prvom duelu, u Nemačkoj, slavio sa 3:1.


2024 © - Vesti online