Sreda 22.04.2015.
12:05
Tanjug

Daje časnu reč: "Nikada nisam i neću rušiti Nikolića i Vučića"

Tanjug
Neka svako radi svoj posao. Ona je, kaže, svoj uradila: Ministarka Zorana Mihajlović

Mihajlović je novinarima u Privrednoj komori Srbije rekla da u prethodna dva dana nije davala nikakve izjave o tom incidentu izvan onoga što je, kako je rekla, njen posao kao ministra građevine saobraćaja i infrastrukture.

Potpredsednica SNS i Vlade Srbije je rekla da poštuje odluke svoje stranke i da, ako o tome treba da se priča, onda to treba činiti na stranačkim organima. Podsetila je i da je upravo ona na jednoj od poslednjih sednica stranačkog Predsedništva bila za to da se ne priča u javnosti o odnosima između članova SNS.

- Ja nijednu jedinu reč u prethodna dva dana nisam rekla a da je bilo van onoga što je moj posao kao ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - rekla je i dodala da se "politika slučajno ili namerno meša u ono što je posao".

- Moj posao je bio da obezbedim uslove da se sačini izveštaj i da Srbija sazna zašto se 'falkom' vratio. Ja sam moj posao uradila, Direktor civilnog vaduhoplovstva kao regulatorno telo je takođe svoj posao uradio i zveštaj dat - rekla je Mihajlović.

Istakla je i da je u međuvremenu apelovala da na uzdržavanje od bilo kakvih komentara sve dok izveštaj o tom incidentu ne bude gotov. Mihajlović je rekla i da je nepotrebno dalje zbunjivanje javnosti, kao i da joj je sve drugo "nebitno i neverovatno".

2024 © - Vesti online