Petak 22.05.2015.
13:18
Vestionline

Vodimo vas u pozorište, na predstavu "Cimet i vanila"

Dakle, ako želite malo da osvežite vaš kulturni život, dovoljno je samo da se javite na našu mail adresu: redakcija@vesti-online. com i ostavite ime i prezime, uz naznaku - Za predstavu "Cimet i vanila".

Predstavu “Cimet i vanila“ čine priče o ljubavi, strasti i čežnji, iz ugla tri žene, različitih životnih priča  i ljubavnih iskustava. Duhovito i zabavno, lepršavo i šarmantno, one nas uvode u svoj skriveni svet, gde je sve moguće i sve posebno. Svakidašnje i nesvakidašnje svoje doživljaje, one nam dočaravaju pričom, pesmom, plesom.

Akademija 28
Predstavu "Cimet i vanila" možete da pogledate u utorak 26. maja u Akademiji 28 u Beogradu

Svojevrsan kabare, predstava "Cimet i vanila", ujedno predstavlja i muzički vremeplov u kojem ćete čuti najpoznatije šlagere pedesetih i šesdesetih godina prošlog veka, uživo, u izvođenju samih glumica.

Priliku da dobijete karte možete da iskorstite do utorka, 26. aprila, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Reditelj: Vesna Stanković
Koreograf: Nebojša Gromilić
Učestvuju: Vanja Milačić, Dušica Novaković i Vesna Stanković
Pijanista: Nenad Azanjac

Takođe, ulaznice možete da kupite svakog radnog dana od 11 do 20.30 časova i vikendom od 18 do 20.30 časova na blagajni Akademije 28 po ceni od 800 din.

2024 © - Vesti online