Ponedeljak 20.04.2015.
08:51
alo.rs

Maca: (Gocin) Ivan me molio za seks

youtube.com/DvogledTvPinkBH i katarinagrujicboris
Uh, uh, šta bih joj radio...

- Kada je ušao u kuću, Ivan je prema meni bio pravi džentlmen, družili smo se baš lepo. Lepo smo ćaskali, zezali se, ali već drugi dan hteo je da me iskoristi. Hteo je samo seks. Govorio je kako možemo kao Tijana Ajfon i Gastoz da odemo u kabinu i da nas niko neće snimati. On jeste meni simpatičan, ali zaista ne želim da imam ništa sa njim. Kada sam ga odbila, onda je tražio da s**ši po mojoj guzi, na šta naravno nisam pristala - ispričala je Senada u razgovoru sa Jelenom Golubović i dodala da je nakon odbijanja Marinković o njoj počeo da priča razne gadosti.

- Kada sam ga odbila, odmah je počeo da me ogovara i da o meni priča svakave gluposti drugim ukućanima. Nisam mogla da verujem na šta su ljudi spremni kada ne želiš sa njima da spavaš. Odlučila sam da mu sve to kažem u lice i sve ono što ispičam drugima, kažem i lično njemu, ne želim da budem kao on, dvolična - rekla je Diskrecija.

Podsećanja radi, Ivan Marinković je pre ulaska u kuću izjavio kako je svojoj maloletnoj ćerki Leni objasnio da on ulazi u rijaliti kako bi od dobijenog novca kupio njegovoj majci lekove za lečenje. Očigledno je spreman na sve da što duže ostane u kući.

2024 © - Vesti online