Sreda 28.04.2010.
00:49
Vestionline

Olić: Nismo očekivali ubedljivu pobedu

Bavarci su savladali Lion na "Žerlanu" sa 3:0, i sa ukupnim rezultatom od 4:0 postali prvi finalisti ovogodišnje Lige šampiona.

"Odigrali smo zaista neverovatan meč. Niko od nas nije mogao ni da pretpostavi da ćemo ovako ubedljivo da pobedimo Lion na njihovom terenu, koji je među najboljim evropskim ekipama. Već posle prve šanse Milera uvideli smo da možemo brzo da rešimo utakmicu. Prvi gol je imao presudan uticaj, a posle je bilo daleko lakše za igru. Cela ekipa je delovala sjajno i moji golovi su rezultat tog rada. Do finala ima još vremena i i tome ćemo razmišljati kasnije", rekao je Olić nemačkim medijima posle utakmice.

Hrvatski napadač je došao do cifre od sedam golova u elitnom takmičenju ove sezone, po čemu je drugi strelac, odmah iza Lionela Mesija iz Barselone, koji je postigao osam golova.

Trener fudbalera Liona Klod Puel razočarano je konstatovao da je minhenski Bajern zasluženo prošao u finale Lige šampiona.

"Priznajem da je Bajern bio bolji od nas i zasluženo se plasirao u finale. Šteta je što moji igrači nisu uspeli da do poluvremena izjednače, što bi donelo daleko veću neizvesnost u nastavku susreta. Utakmica je definitivno rešena posle isključenja Krisa. I do tada smo imali problema, a kada smo ostali sa igračem manje više nismo imali šansi. Smatram da je rezultat previsok, naročito ako uzmem u obzir šta su sve moji igrači pružili u oba polufinalna susreta", rekao je Puel.

2024 © - Vesti online