Subota 18.04.2015.
15:49
alo.rs

Ružica odlepila zbog bogatog Arapina

Facebook/Ružica Veljković
Volela je jednog Arpaina: Ružica Veljković

Prilikom jedne svađe u ovom rijaliti programu Gastoz je pred svima optužio Ružicu da je u Dubai išla zbog seksa, a ona je ponovo ispričala isto što i pre mesec dana:

- Ono što sam ja doživela u Dubaiju ti nikada nećeš. To je bila prava ljubav! Tvoj problem je što imaš seks sa seljančicama, droljama i silikonkama. Ja sam bila sa Arapinom kome ne možeš da priđeš. Nisi mu ni đubre ispod noktiju; rekla je Ružica Gastozu i dodala - Ja sam njega volela, i sve sam imala pored njega. I on je mene voleo -rekla je ona.

Iako je sve javno priznala, Ružicin otac, Aleksandar Veljković kaže da o toj vezi ne zna ništa. On tvrdi da je njegova ćerka išla u Emirate kako bi radila revije.

- Ružica mi o tom Arapinu ništa nije pričala. Ne poričem da je bila sa njim pošto je to javno rekla. U Dubai je išla nedavno i bila je tamo pet dana. Ona nema nikakve veze sa prostitucijom. To lupaju ukućani. Ko god ode u Dubai, sad može da se kaže da je prostitutka. To su gluposti koje samo Gastoz može da izgovori, kaže Ružicin otac i dodaje da je ona radila u jednom butiku za 20.000 dinara mesečno i da ga zato vređaju priče o Dubaiju i prostituciji.

2024 © - Vesti online