Subota 18.04.2015.
02:30
B92

5 seksi poteza koje žene potajno priželjkuju

egotastic.com
Potajno priželjkujem svašta...

Kada je seks u pitanju, saveta nikada nije dosta. Svako znanje koje će doprineti ispunjenju seksualnih fantazija itekako je dobrodošlo.

1. Da je podigne

Mnogim ženama se sviđa ideja da ih muškarac 'zgrabi' i podigne i prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenario može biti uzbuđujuća.

2. Da bude pomalo grub

Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi da pokaže 'grubost'. Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu 'grubost' koja će je dovesti do tačke vrenja.

3. Da je veže

Neke žene vole igru dominacije. Malo vezivanja svilenim šalovima je seksi scenario u kojem je ona bespomoćna i prepuštena njemu.

4. Da je polagano skine

Strastveno 'skidanje' odeće je svakako poželjno ali polagano skidanje, lagano potpirivanje vatrice, uživanje u svakom delu njenog tela, za većinu žena, može biti uzbdudljivije.

5. Da inicira seks u javnosti

Ne žele naravno da naprave neki prekršaj, ali nenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvodljivo. Dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, ali i traži dodatni oprez za ovu seksi avanturu koja zahteva ekstra oprez.

2024 © - Vesti online