Utorak 27.04.2010.
17:51
J. Arsenović - Vesti

Ceca podržala Zvonka, Karleuša Darka

Svetlana Ceca Ražnatović došla je da podrži Zvonka koji je revijom u zemunskom pozorištu "Madlenianum" zatvorio "Fešn Salekšn". Glamurozna revija na kojoj su dominirale izazovne seksi haljine sa čipkom privukla je veliki broj modnih sladokusaca koji su bez daha pratili defile manekenki. U prvom redu pored Cece sedeli su Ana Bekuta, Mira Škorić, Suzana Mančić, Boki Milošević, Aljoša Vučković i drugi.


Na drugom kraju grada u Muzeju 25. maj na Dedinju Kostić je svojom revijom zatvorio "Fešn vik". Zvezda večeri bila je njegova kuma Jelena Karleuša koja se pojavila u izazovnom bež korsetu sa halterima. Društvo joj je pravio menadžer, a Karleuša je pomno zagledala svaki model haljina, kako bi odabrala pravu toaletu koju će poneti na svom prvom solističkom koncertu koji je zakazan za 15. maj u "Beogradskoj areni".

Tema kolekcije je bila krug, pa je i svaki deo na haljinama krojen u krug, dok su manekenke umesto po pisti šetale po prostranim sobama u krug. Reviji su prisustvovali Cile Marinković sa suprugom, Minja Subota sa suprugom, Danijel Pavlović, Bebi Dil, Biljana Cincarević, Lena Bogdanović, Aleksandra Perović i drugi. Modni "rat" dva najpoznatija kreatora koji sarađuju sa srpskim estradnim zvezdama se nastavlja...

2024 © - Vesti online