Četvrtak 16.04.2015.
17:50
Tanjug

Zvezda i Partizan ruše ugled Super lige

printscreen
Foto: Ilustracija

- Predsednik i direktor lige upozorilu su predstavnike FK Crvena zvezda i FK Partizan na kršenje etičkih kodeksa i normi sportskog ponašanja zbog međusobnih optužbi i razmene saopštenja, ističući da će ukoliko dođe do ponavljanja ovih postupaka biti prinuđeni da iz svojih nadležnosti traže sprovođenje odredbi Disciplinskog pravilnika FSS radi kažnjavanja zbog negativnog uticaja na ugled Super lige Srbije - navodi se u saopštenju Super lige.

Zvezda i Partizan su pre dva dana "ratovali saopštenjima" posle spornog pogotka Andrije Živkovića na meču crno-belih i OFK Beograda.

Današnjoj sednici IO nisu prisustvovali predstavnici tri kluba - Radničkog iz Niša, Radničkog iz Kragujevca i Borca iz Čačka, pa je zauzet jednoglasan stav da će ubuduće klubovi koji ne prisustvuju sednicama biti novčano kažnjeni i da će im biti umanjene naknade koje ostvaruju preko Zajednice Super lige.

Takođe, saopšteno je da je produžen ugovor sa televizijom Arena sport, koja će i u naredne tri godine imati pravo prenosa Super lige.

2024 © - Vesti online