Četvrtak 16.04.2015.
14:39
alo.rs

Mia Borisavljević na meti progonitelja

Promo
Bivši je proganja: Mia Borisavljević

Kako "Alo!“ ekskluzivno saznaje, Nikola je nedavno pazario stan u istoj zgradi, ispred koje ju je u decembru prošle godine pretukao. Doduše, njegov stan je na drugom spratu. On je tada upao u Mijin auto, kada se parkirala, i udarao je po glavi, zbog čega je ona protiv njega podnela krivičnu prijavu.

- Upravo zbog toga nije joj svejedno što se doselio u istu zgradu, jer je svesna da je to uradio zbog nje. Nije slučajnost da od toliko delova grada, ulica i stanova baš u njenoj pazari nekretninu. Otkada ju je pretukao, Mia ima obezbeđenje, pa se trudi da joj njegova blizina ne utiče na svakodnevni život - kaže naš izvor blizak pevačici.

Mia je samo potvrdila tačnost informacija do kojih je Alo došao.

- Tačno je to što ste čuli da se on uselio u moju zgradu, ali više od toga ne želim komentarišem, nemojte mi zameriti - ljubazno je rekla pevačica.

Na pitanje da li, kao što se pisalo u pojedinim medijima, prodaje taj stan, ona kaže:

- To nije tačno, niti prodajem, niti planiram da prodam stan.

Podsećanja radi, pored nasilja koje je od Nikole pretrpela krajem prošle godine, on joj je i 2011. godine ispred jednog prestoničkog kluba opalio nekoliko šamara jer je sumnjao da je flertovala sa drugim momcima. Iako je u prvi mah podnela krivičnu prijavu, kasnije ju je povukla. Po gradu se tada šuškalo da je Nikola pevačici svojevremeno polomio i nos.

2024 © - Vesti online