Četvrtak 16.04.2015.
12:00
Lj. Mudrinić - Vesti - Foto: Vesti

Raste okružen ljubavlju

Mali Nikola Dunović

Plemenita Rajka Tarlać iz Sidneja svojim redovnim darovima unosi radost i u kuću Dunovića, a to je učinila i ovog Vaskrsa poslavši 100 AUDza malog Nikolu koji će ovim novcem i svim drugim prilozima što su mu ih dosad podarili čitaoci "Vesti", raspolagati kada napuni 18 godina. Dotad će donacije stajati na Nikolinom bankovnom računu.
 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Prvo, veliko hvala gospođi Tarlać i svim drugim ljudima širom sveta koji su uz Nikolu i stalno mu šalju darove. Maleni je izrastao u nestašnog dečačića, sada već "prut mora raditi tri puta dnevno" - kaže otac kroz smeh. - Osim nestašluka, hvala Bogu, drugih problema nemamo, što je najvažnije. Zdrav je, a pažnju i ljubav mu poklanjaju i kompletna rodbina, komšije, baš svima je miljenik. Uskršnje praznike Nikola je proveo u Drvaru kod roditelja njegove preminule majke. - On im je jedina uteha i radost i moja dužnost je da ga što češće odvedem kod bake i deke - poručuje Goran Dunović.

2024 © - Vesti online