Četvrtak 16.04.2015.
09:07
Vestionline

Poklon - karte za predstavu "Metar i po do Cezara"

Ako želite da predstojećeg vikenda "ubacite" još malo kulture u vaše živote, ovo je prava prilika za to - igrajte se s nama - ako već niste naš fan, lajkujete našu Facebook stranicu, a možete i da obavestite prijatelje o našoj akciji i time dodatno povećate svoje šanse za osvajanje ulaznica. Ako pristupate s mobilnog telefona, kliknite na ovaj LINK.

Akademija 28
 

Priliku da dobijete karte možete da iskorstite do petka, 17. aprila, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Predstava  "Metar i po do Cezara", za koju, dakle, delimo 5 x 2 karte, biće održana u petak 17. aprila, sa početkom od 20 časova u Nemanjinoj 28 u Beogradu.

Reč je o priči s početka srpske tranzicije, o nezaposlenosti, besparici dvoje ljudi, protkana gorkim humorom. Uvek metar i po dužine nedostaje Milanu (Lepomir Ivković) da dosegne Cezarovo blago u tajnim iskopinama Viminacijuma i sa suprugom Vesnom (Vesna Stanković) i da se reši životnih nedaća.
 
Umesto spasonosnog blaga iz nalazišta i mašte junaka izranja lepa Rimljanka Rea (Marija Veljković) i nastaju nove nevolje...
 
Predstava „Metar i po do Cezara” je rađena po tekstu Slaviše Radovanovića i u režiji Vesne Stanković.

2024 © - Vesti online