Nedelja 12.04.2015.
18:18
blic.rs

Princeza Beatrisa: Šesta u redu za krunu, a uživa kao kraljica

Reuters
Ne mora da bude kraljica da bi imala kraljevski tretman: Princeza Beatrisa

Ipak, stvarnost je malo drugačija. Ako je suditi po strogim procenama britanskih tabloida, jedini poslovi na kojima je princeza Beatrisa stalno angažovana su putovanja na egzotične destinacije.

Tako "Daily Mail" izeštava da je princeza ove nedelje otputovala na luksuzni odmor u Verbier, u švajcarskim Alpima što je, kako navode, njen jedanaesti "kratki predah od obaveza" u poslednjih šest meseci.

A kako je princeza Beatrisa još u januaru dala otkaz sa mesta pripravnika u kompaniji "Sony" gde je radila godinu dana, nije jasno ko finansira njenu strast prema luksuznim putovanjima.

Kako piše "Daily Mail" princeza je od novembra prošle godine do danas, obišla nekoliko puta zemljinu kuglu zadržavajući se po nekoliko dana uglavnom na egzotičnim destinacijama.

Najpre je u novembru na kratko skoknila do Abu Dabija, da bi istiog meseca posetila i Kinu, kako bi prisustvovala venčanju prijatelja. Božićne praznike princeza je provela u porodičnoj kući u Verbieru u Alpima, dok je Novu godinu dočekala krstareći Karibima u društvu prijatelja.

I januar je prošao u znaku kratkih predaha za ovog člana kraljevske porodice, pa je nakon što je dala otkaz u "Sony" kompaniji, odmarala na ostrvu Sent Bartelemi, da bi nakon odmora, za vikend skoknula do Njujorka.

Februar nije bio ništa manje uzbudljiv za mladu princezu, pa je skijala naizmenično i u Evropi i Americi, odnosno na Alpima i Aspenu. I tako svakog meseca u nedogled, mlada princeza počasti sebe sa dva putovanja mesečno.

Međutim, ova članica kraljevske porodice ne dobija nikakva sredstva iz sistema javnog finansiranja, a kako je od januara ostala bez posla, britanski tabloid zaključuje, da mlada Beatrisa i dalje živi na račun svojih roditelja.

2024 © - Vesti online