Nedelja 12.04.2015.
02:30
Vestionline

Kako uživati kada je preveliki?

richlymiddleclass.com
Ne plašite se. Ima mesta za sve, samo ga treba napraviti

Koristite lubrikant - Tajna koja pali u svakom obliku kada je seks u pitanju. Formula je jednostavna - više lubrikacije znači manje neprijatnosti.

Ne jurite za penetracijom pre vremena - Dajte sebi vremena koliko vam je potrebno. Uživajte u oralnom seksu i dodirivanju dok se ne približite vrhuncu. Onda ćete sigurno biti dovoljno opuštene i vlažne da sama penetracija neće izazvati više bola nego užitka.

Ne pokušavajte odnos osim ako ste stvarno "raspoložene" - Ovaj savet se nadovezuje na prethodni. Objasnite partneru da vam je potrebno nešto više vremena za predigru.

Raširite noge - Dok odnosi s manjim penisom zahtevaju da se vagina stegne, u ovom slučaju morate da ciljate na suprotno. Odaberite poze koje vam dopuštaju da noge raširite najviše što možete.

Ne žurite - Nemojte da mu dopustite da bude grub ili brz sa penetracijom. Veći polni organ iziskuje više vremena i strpljenja. Takođe, nemojte prestati da međusobno komunicirate. Recite mu šta vam odgovara i da li vam je prijatno.

Eksperimentišite - Isprobavajte nove uglove i poze dok ne pronađete onu koji vam savršeno odgovara.

Koristite mišiće - Tokom penetracije, stiskajte vaginaglne mišiće kao da želite nešto da izbacite iz nje. Osim što će povećati osećaj prijatnosti, ova aktivnost će opustiti vaginalne mišiće i olakšati penetraciju.

Ne paničite - Iako vam tako ne izgleda, vaša vagina je dovoljno elastična i za najveći penis. Na kraju krajeva, tim putem izlaze i bebe. Ne brinite, samo se opustite i prepustite bez previše razmišljanja.

2024 © - Vesti online