Petak 10.04.2015.
11:15
Vestionline, telegraf.rs

Nelson savetovao bivše saigrače pred Partizan

Tanjug
Srcem uz crveno-bele: Demarkus Nelson

Trener Ivanović mi je rekao da se koncentrišem na utakmicu, jer će navijači da mi prirede doček i da to može da bude emotivno za mene.

- Znao sam da će biti velika galama, ovo je bilo emotivno veče za mene. Navijači su bili neverovatni kao i uvek i drago mi je da sam se vratio u Beograd i u "Pionir" - rekao je Nelson, i zatim otvorio dušu.

- Uh čoveče, bilo je potpuno drugačije od onog na šta sam navikao. Toliko vremena sam proveo u ovoj dvorani tokom poslednjih nekoliko godina, a ovo je prvi put da sam sedeo na drugoj klupi i presvlačio se u gostujućoj svlačionici. Ali, kada sam izašao na teren bilo je neverovatno! Navijači su mi dali ogromnu podršku i zauvek će ostati u mom srcu, kao i ovaj klub. Jako mi je falilo sve ovo. Svako u svom životu ima to jedno specijalno mesto koje pamti ceo život, a za mene je to Beograd, "Pionir" i Crvena zvezda. Ovde sam ostvario neka neverovatna prijateljstva, van košarkaškog sveta i još sam u u kontaktu sa njima. Sve to mi mnogo znači - emotivno je govorio Zvezdin "admiral".

O predstojećem polufinalu ABA lige između Crvene zvezde i Partizana Nelson kaže:

- Igranje protiv Partizana je uvek izazov. Prošle godine nisam uspeo da osvojm titulu, nadam se da će ove godine Zvezda uspeti, jer su momci zaslužili. Bili su najbolji cele sezone. Samo bi trebalo da se opuste i da igraju košarku kako znaju - poručio je Nelson.

2024 © - Vesti online