Četvrtak 09.04.2015.
12:40
Tanjug

Manu Čao na Egzitu

wikipedia.org
Revolucija na Egzitu

Uz već potvrđena imena Egzit Avanture kao što su Robi Vilijams, Motorhead, The Prodigy, Faithless, Džon Njuman, Rudimental, Clean Bandit, Hardwell, Sigma, Martin Gariks, Tom Odel, Tale of Us, te još brojna iznenađenja, aktuelna muzička sezona u Novom Sadu, Beogradu i Budvi, biće jedna od najjačih u istoriji Balkana, navode iz Egzita.

Sedam godina od koncerta na Petrovaradinskoj tvrđavi, kada je glavna bina bila tesna za 35.000 fanova koji su horski pevali i skakali u ritmu Radija Bembe, Manu se vraća na proslavu 15. rođendana Egzita sa La Venturom,  koju, pored njega, čine još gitarista Mađid, basista Gambeat i bubnjar Garbancito.

Ova turneja La Venture biće pojačana sa još dva duvača, a set listu hitova kao što su "Clandestino", "Rainin' In Paradize", "Mi Vida", "Politik Kills" ili "Mala Vida", činiće i brojna iznenađenja, neobjavljene pesme, a ponekad i obrade.

Manu Čao je prošle godine nastupao na najvećim svetskim festivalima kao što su Roskilde i Woodstock, a nedavno je održao i nekoliko stadionskih nastupa u Argentini i Kolumbiji.

Petnaesti Egzit festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

2024 © - Vesti online