Utorak 27.04.2010.
14:16
Vestionline

Vujošević: "Odlučila ruka koja je milovala Milu"

Ruka kojom je Maradona 1986. postigao gol protiv Engleske na Svetskom prvenstvu proglašena je Božijom, a posle Kecmanove trojke u Zagrebu, Vujošević je rekao: "Koš je postigla ruka koja je milovala Milu".

Pred polazak u Zagreb prvotimci i stručni štab Partizana uplatili su novčanu sumu u fond za pomoć unesrećenoj keruši i obišli je na Bežanijskoj kosi.

Inače, trener Partizana prokomentarisao je potez čelnika Cibone koji su se žalili na pobedonosni šut Dušana Kecmana, kojim su crno-obeli odbranili titulu regionalnog prvaka.

"Verovatno je ta žalba podneta u afektu, što je razumljivo jer je Ciboni teško pao poraz, ali je sve bilo više nego jasno još na samom terenu. Posle njihove trojke publika je ušla na teren, a to se dešava svuda, čak i na našim mečevima ovde. Možete da zamislite kakva bi bila reakcija domaćih da su dobili tehničku grešku, jer bi ona dovela do toga da mi izvodimo slobodna bacanja, a onda i dobijemo loptu sa strane. Sudije nisu želele da na taj način ‘oštete’ domaćina, loptu su najpre zadržale u naručju, a tek onda nam je uručili da započnemo taj poslednji napad. Vreme stoji dok je igrač ne primi u polju, a onda je važno da je on uputi ka košu pre isteka vremena. To se i desilo. Oni su odmah nakon što je lopta prošla kroz koš počeli rukama da pokazuju da se pogodak ne važi, ali to je verovatno emotivna reakcija. Iskreno, ne znam kako bih se ja osećao na njihovom mestu. Žalba koja je potom usledila bila je samo logična posledica, ostali su dosledni tome što su pokazali na terenu, toj emotivnoj reakciji, a to je sasvim normalno", rekao je Vujošević.

2024 © - Vesti online