Sreda 08.04.2015.
20:54
Vestionline

Kup: Partizanova deca se igrala u Jagodini

fkpartizan.rs
Strelac i asistent: Ivan Šaponjić

Na prvi gol na gradskom stadionu pod Đurđevim brdom čekalo se svega tri minuta. Drinčić je izveo prekid sa leve strane, a posle velike gužve u šesnaestercu domaćih, najbolje se snašao mladi Ivan Šaponjić, koji iz peterca prikucava loptu u mrežu. Momku rođenom 1996. godine ovo je bio prvi gol u seniorskim utakmicama crno-belih...

Od tog momenta bilo je jasno da od penala neće biti ništa, ali i da će Jagodinci morati da postignu pet golova, a pritom sačuvaju svoju mrežu kako bi se našli u finalu. Delovalo je kao načna fantastika... I, nije se ostvarilo. Naprotiv.

U 27. minutu udvostručena je prednost izabranika Zorana Milinkovića. Stefan Babović lepo je uposlio strelca prvog gola. Šaponjić je trapavo prosleđuje do Andrije Živkovića, koji bez mnogo muke na prazan gol postavlja, ispostaviće se, konačnih 2:0.

Nije da domaći nisu bili bez ijedne prilike. U par navrata ozbiljno su "ćurani" zapretili Živku Živkoviću, ali je čuvar mreže "parnog valjka" bio na visini zadatka i do kraja duela sačuvao sopstvenu mrežu.

2024 © - Vesti online