Utorak 27.04.2010.
12:57
Vestionline

Savić: Neka se ponovi 2007. i radovanje u Humskoj

"Posle meča u Kuli lakše se diše. Izborili smo se sa velikom tenzijom koja je vladala na i oko terena, tako smo pokazali čvrstinu i što je najbitnije ostali u trci za titulu. Naredni meč protiv Čukaričkog nam je izuzetno bitan, jer posle njega sledi finale Kupa i derbi protiv Partizana. U trci smo za oba trofeja, a verujemo da ćemo ih i osvojiti. Imamo samopouzdanja, kvalitetniji smo od ostalih i siguran sam da ćemo to pokazati u tim ključnim mečevima", izjavio je za zvanični sajt Savić.

Zvezda je skoro čitavo prvenstvo bila prva na tabeli, ali je u finišu izgubila lidersku poziciju od Partizana, sa kojim igra za devet dana, kada bi i moglo da se reši pitanje šampona Srbije. Sledi serija - Čukarički, pa borba s Vojvodinom za trofej Kupa, pa večiti derbi s Partizanom... svaka utakmica je kao finale.

"Ja kažem daj Bože da derbi odluči o tituli. A sva je prilika da će tako i biti. Svi jedva čekamo taj 8. maj, da pobedimo Partizan u Humskoj. Bilo bi lepo da se ponovi 2007. kada smo na njihovom stadionu rešili i Kup i prvenstvo", zaključio je Savić.

2024 © - Vesti online